Stiri Cupa României Masculin

Ivan Ivanovic: ,,Ne aşteptăm la un meci greu “

Adela Ganea

Adela Ganea
29.09.2014

BC Mureş Târgu Mureş se va confrunta cu Steaua CSM EximBank pentru meciul din retur din optimile Cupei României, de pe 30 septembrie. În partida tur, BC Mureș s-a impus cu scorul 68-64 iar căpitanul mureșenilor a încheiat cu acea partidă cu 11 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Muntenegreanul Ivan Ivanovic a vorbit despre această confruntare:

,,Ne aşteptăm la un meci greu la Bucureşti. Au o echipă foarte puternică, dar vom arăta că le suntem pe masură. Atmosfera este foarte bună, toată lumea este în formă şi optimistă pentru următorul meci. “, a declarat aceasta pentru Totalbaschet.

Duelul dintre BC Mureş Târgu Mureş şi Steaua CSM EximBank va avea loc marţi, în data de 30 septembrie, începand cu ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!