Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: "Sper că ne vom lua revanşa pentru înfrângerea din tur"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
02.02.2014

Ivanovic

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Ivan Ivanovic a vorbit despre meciul din etapa a 16-a a LNBM, în care echipa sa va primi vizita lui BCM U Piteşti.

Următorul meci, cel cu Piteştiul, va fi foarte greu pentru noi. Venim după o înfrângere la Sibiu, din păcate. Trebuie să uităm jocul trecut şi să fim foarte bine pregătiţi pentru Piteşti. Mă aştept la un meci bun, iar dacă dăm tot ce putem, cu siguranţă vom câştiga. Piteştiul este o echipă foarte bună, cu un lot de jucători valoros. Sper că ne vom lua revanşa pentru înfrângerea din tur în faţa fanilor noştri.

În 15 meciuri de campionat, Ivanovic are medii de 13.4 puncte, 8,1 recuperări, 3.0 pase decisive, 0.7 intercepţii şi 2.7 posesii pierdute, pentru 16.5 la eficienţă.

Partida dintre BC Mureş şi BCM U Piteşti va avea loc luni (03.02), cu începere de la ora 20:10.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!