Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: "Vor fi meciuri interesante, plăcute ochiului”

Andrea Bereczki

Andrea Bereczki
12.05.2014

Aflându-se în pragul semifinalelor, jucătorul mureșenilor, Ivan Ivanovic, a vorbit pentru site-ul nostru despre deplasarea la Oradea. Acesta se așteaptă la un baschet intens și de calitate.

"Cunoaștem bine echipa din Oradea, deci după părerea mea nu ne pot surprinde cu nimic nou. Au o echipă foarte bună, fiecare post îl au acoperit. Însă noi mergem plini de energie, pentru a câștiga cel puțin un meci. Sunt de părere că vor fi meciuri interesante, plăcute ochiului și publicul va vedea un baschet frumos”, a precizat Ivan Ivanovic pentru TotalBaschet

Primul meci al seriei semifinale dintre BC Mureș și CSM Oradea se va disputa marți începând cu ora 18:45 în Arena Antonio Alexe și va fi transmis de DigiSport 3.

*foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!