Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic continuă la BC Mureș și pentru sezonul 2015/2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.06.2015

BC Mureș Târgu Mureș va putea conta pe serviciile lui Ivan Ivanovic și în sezonul 2015/2016. În cadrul unei conferințe de presă, președintele vicecampioanei, Cornel Lungu a dezvăluit că jucătorul muntenegrean se află sub contract cu echipa condus de pe banca tehnică de Audrius Prakuraitis. Ivan Ivanovic se află în România din sezonul 2010/2011 iar în ultimele două stagiuni a jucat în „jungla” mureșeană.

În sezonul recent încheiat, în care BC Mureș a ajuns până în finala LNBM, Ivan Ivanovic a bifat 33 de partide în care a strâns medii statistice de 13.0 puncte, 6.5 recuperări și 2.0 pase decisive pentru o eficiență de 15.0 unități. În Cupa României, Ivan Ivanovic a jucat 6 partide în care a avut medii de 10.5 puncte, 6.8 recuperări și 1.8 pase decisive.

Înainte să ajungă la BC Mureș, Ivan Ivanovic a evoluat pentru Gaz Metan Mediaș timp de trei sezoane. Extrema a câștigat două Cupe ale României alături de formația de pe Târnava Mare, cu care a evoluat și în EuroChallenge.

Pe lângă experiența din România, Ivan Ivanovic a mai jucat în țara natală la Lovcen, în Serbia la Vojvodina Novi Sad și în Bosnia la Bosna Royal.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!