Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic despre Oradea: „Au o echipă foarte bună, întrebarea este când își vor da drumul la joc”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.11.2014

Ivan Ivanovic și coechipierii săi de la BC Mureș întâlnesc în această etapă din Liga Națională pe suferinda CSM-U Oradea. Duelul dintre cele două echipe se joacă astăzi de la ora 20:00, iar postul DigiSport va transmite partida în direct. 

Căpitanul „tigrilor” a început la conferința de presă să vobească despre victoria cu CSU Asesoft Ploiești din runda precedentă și abia apoi să prefațeze confruntarea cu CSM-U Oradea.

„După un start mai puțin reușit în campionat am încercat să ne recăpătăm moralul în meciul cu U Cluj, după care ne-am deplasat la, după părerea mea, ea mai bună echipă din ligă. Acolo am jucat fără nicio presiune și am reușit să câștigăm. Ei au jucat foarte bine, cu un lot extrem de puternic, dar am reușit câteva coșuri în momentele cele mai grele. Tot meciul am fost în fața Ploieștiului. Nici cu Oradea nu o să fie ușor, deoarece și ei au o echipă foarte bună, întrebarea este când își vor da drumul la joc. Noi am făcut din nou o săptămână foarte bună de pregătire, toată lumea este sănătoasă, și așteptăm confruntarea, iar dacă jucăm ca la Ploiești, vom câștiga meciul”, a subliniat Ivanovic, conform bcmures.com. 

În duelul cu echipa campioană en-titre, câștigat de mureșeni cu 85-82, Ivan Ivanovic a fost cel mai bun jucător de pe parchet, trecându-și în cont 24 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive și 24 în dreptul eficienței. 

*Foto: Răzvan Păsărică 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!