Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic, noul căpitan al BC Mureş

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.08.2014

Ocupanta poziţiei a 3-a în ediţa precedentă din Liga Naţională de Baschet Masculin, BC Mureş Târgu Mureş, a anunţat prin intermediul site-ului oficial al clubului faptul că, baschetbalistul ex-iugoslav, Ivan Ivanovic, este noul căpitan al echipei. 

În ultimele sezoane, căpitanul tigrilor a fost Tudor Jucan, însă odată cu plecarea acestuia la U-BT Cluj-Napoca, antrenorii Srecko Sekulovic şi Szászgáspár Barnabás s-au reorientat spre un alt jucător cu experienţă, extrema de forţă de 33 de ani, Ivan Ivanovic. 

„Este o adevărată plăcere şi sunt foarte mândru să fiu noul căpitan al echipei. BC Mureş este un club cu istorie şi cu suporteri pe măsură. Este o onoare foarte mare pentru mine. Pot să spun ca da, într-adevăr, sunt mâna dreaptă din teren a antrenorului. Voi încerca de asemenea să-i ajut pe toţi ceilalţi băieţi să înţeleagă ceea ce vrea să le transmită antrenorul”, a spus jucătorul într-o declaraţie acordată bcmures.com. 

În sezonul competiţional 2013-2014, Ivanovic a bifat 43 de prezenţe în echipamentul celor de la BC Mureş, 34 în campionat, 6 în FIBA EuroChallenge şi 3 în Cupa României. Acesta a pus serios umărul la întreg parcursul echipei de-a lungul sezonului, fiind unul dintre jucătorii de bază. În cele 34 de meciuri jucate în LNBM, Ivan a acumulat medii de 14.3 puncte, 7.1 mingi recuperate, 2.5 pase decisive, 2.3 mingi pierdute şi 16.2 la eficienţă, totul în 29:00 minute jucate. 

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Peciukas ar fi fost mai potrivit. ... dupa parerea mea!

    cu 9 ani în urmă (28.08.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!