Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic nu va începe al 7-lea sezon consecutiv în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.08.2016

BC Mureș și Ivan Ivanovic au încheiat colaborarea începută în anul 2013. Vicecampioana României și jucătorul muntenegrean s-au despărțit pe cale amiabilă, principalul motiv fiind starea fizică a jucătorului.

Ivan Ivanovic a suferit o intervenție chirurgicală care l-a împiedicat să evolueze în partea secundă a campionatului recent încheiat. Sportivul în vârstă de 36 ani a fost anunțat inițial în lotul lui BC Mureș pentru sezonul 2016/2017, însă starea fizică se pare că-l va opri pe muntenegrean în a evolua pentru al 7-lea sezon consecutiv în România.

Ajuns în 2010 în campionatul României, Ivan Ivanovic a bifat 199 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și alte 26 în Cupa României. El a petrecut 3 sezoane la Gaz Metan Mediaș și alte 3 sezoane la BC Mureș. În cele 199 de partide jucate în LNBM, Ivanovic a avut medii statistice de 12.8 puncte, 5.8 recuperări și 2.1 pase decisive. Ivanovic a cucerit două cupe ale României alături de Gaz Metan Mediaș, iar alături de BC Mureș a mai jucat două finale de campionat și una de cupă.

BC Mureș a anunțat că staf-ull tehnic se află deja în căutarea unui înlocuitor pentru Ivan Ivanovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!