Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Jelenic a debutat pentru BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.10.2013

Ivan Jelenic a debutat pentru BC Mureș. Sportivul ex-iugoslav a bifat primele sale minute în alb-albastru la partida pierdută în fața lui CSU Asesoft Ploiești, scor 74-88, în etapa a 5-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Titularizat pe poziția 2, Jelenic a petrecut 35 minute pe parchet, perioadă în care a avut 0/2 la aruncări. A terminat fără punct marcat, fără recuperare sau intercepție, cu două pase decisive și tot atâtea posesii pierdute pentru -2 la eficiență, respectiv -11 la +/-.

Evident un debut de genul celui pe care l-a avut Jelenic nu este deloc ușor. Este vorba despre un prim meci la câteva zile de la sosirea la noua echipă și o partidă în deplasare, în fieful campioanei.

Totuși, noul jucător al Mureșului nu pare să aducă ceva nou echipei ardelene. Chiar și după ce se va integra, Ivan pare să aducă aceleași ingrediente de care trupa lui Srecko Sekulovic are din belșug.

De notat că Jelenic a fost înscris pe foaia oficială în detrimentul lui Andrija Ciric. Cel din urmă pare să nu fi fost la capacitate fizică normală, motiv pentru care a rămas în afara lotului pentru acest meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!