Stiri

Ivan Jelenic se întoarce în Muntenegru

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.09.2014

Fost component al echipelor din Liga Naţională din România, BC Timişoara şi BC Mureş, ex-iugoslavul Ivan Jelenic se întoarce în Muntenegru la KK Mornar Bar, formaţie pentru care va evolua în noua stagiune. 

Baschetbalistul de 29 de ani şi înalt de 1.92 metri care evoluează pe poziţia 1, a bifat nu mai puţin de 38 de prezenţe în echipamentul celor din Târgu Mureş în stagiunea precedentă. În 30 de meciuri jucate la nivel de LNBM, Jelenic a acumulat medii de 11.5 puncte pe meci, 2.4 recuperări, 2.4 pase decisive şi 9.6 la eficienţă. În EuroChallenge, sportivul a jucat 6 meciuri având medii de  11.8 puncte, 2.7 assist-uri, 2,2 mingi recuperate şi un indice în dreptul eficienţei de 6.7. În fine, Ivan a evoluat în cele două meciuri ale Mureşului din Cupa României, totalizând 22 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive şi 7 la productivitate. 

Jelenic a făcut prima dată cunoştinţă cu baschetul din România în stagiunea 2012-2013, atunc când a jucat 18 meciuri pentru BC Timişoara. De-a lungul carierei sale, ex-iugoslavul a mai jucat la Radnicki (Serbia), Xanthis (Grecia) şi Buducnost (Muntenegru). 

*Foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!