Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Kuburovic: "Acesta este jocul pe care vrem să-l practicăm"

Paul Olar

Paul Olar
10.02.2014

"U"-BT Mobitelco a ieșit victorioasă din derby-ul etapei împotriva lui CSU Sibiu, încheiat cu scorul de 92-68. Clujenii au oferit o reprezentație baschetbalistică de mare clasă, iar Ivan Kuburovic spune că aceasta este prestația pe care "alb-negrii" vor să o arate la fiecare partidă.

Autor a 18 puncte, sârbul s-a declarat încântat de rezultat, Kuburovic având de asemenea cuvinte de laudă la adresa oponenților sibieni.

"De această dată eu am jucat mai bine, însă există șansa ca la meciul următor să iasă în evidență altcineva. Chiar nu contează lucrul acesta, cât timp câștigăm. Am abordat bine partida și am făcut un meci bun. Sibiu este o formație puternică, joacă un baschet bun și am știut de la ce să ne așteptăm. Am practicat o defensivă bună și nu le-am permis să-și facă jocul, dispunând de numeroase contraatacuri. Acesta este jocul pe care vrem să-l practicăm!"

*Foto: Cristi Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!