Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Kuburovic: "Dacă reușim să îl oprim pe Ken Tutt, atunci am făcut 50% din muncă"

Paul Olar

Paul Olar
15.11.2013

Un duel interesant al Ligii Naționale se dă sâmbătă, cu începere de la ora 19:00, între BCM U Pitești și "U"-BT Mobitelco. Înaintea confruntării ce contează la etapa cu numărul opt, Ivan Kuburovic, achiziția din vară a clujenilor, a acordat un interviu site-ului Total Baschet.

Sârbul spune că ardelenii pornesc cu încredere și sunt hotărâți să repurteze un nou rezultat pozitiv, sportivul în vârstă de 33 de ani văzând în Ken Tutt principala gură de foc a advesarilor.

Cum vezi încleștarea cu BCM U Pitești?

Jucăm la Pitești după câteva meciuri bune pe care le-am câștigat, iar acum, la fel ca de fiecare dată, mergem să practicăm baschetul pe care îl știm. Trebuie să fim concentrați deoarece Pitestiul este o echipă bună și foarte puternică acasă. Dacă vrei să ai rezultate bune, trebuie să te concentrezi 40 de minute.

Care este cel mai periculos component al adversarilor? 

Am jucat un meci amical împotriva Piteștiului, la turneul de la Sibiu înainte de debutul sezonului. Din ce am văzut atunci, au un conducător de joc foarte bun, în persoana americanului Ken Tutt. Totul pleacă de la el, piteștenii având și alți baschetbaliști foarte buni. Cred că Tutt este cel mai important jucător și dacă reușim să îl oprim pe el, atunci am făcut 50 la sută din munca pentru acest meci.

Ești mulțumit de parcusul lui "U"? 

Până acum putem spune că este satisfăcător, însă întotdeauna este loc de mai bine. Încă mai trebuie să ne îmbunătățim jocul, dar pentru această fază a campionatului cred că suntem în regulă.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!