Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Kuburovic: "Suntem cu atât mai concentrați pentru că este ultimul meci din an"

Paul Olar

Paul Olar
16.12.2013

"U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca dă piept astăzi cu Steaua CSM EximBank, într-o confruntare ce va debuta la ora 19:00 în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Într-o declarație acordată site-ului oficial al grupării ardelene, Ivan Kuburovic a prefațat duelul cu bucureștenii.

"Intalmim o echipă care a avut ceva probleme în ultimele meciuri, dar acest lucru nu înseamnă nimic, am văzut că au făcut ceva schimbări în echipă, au adus un jucător experimentat, Pavkovic. El este un jucător care poate ajuta mult echipa. Au schimbat, de asemenea, antrenorul și sunt convins că Steaua își dorește să ajungă în play-off. Sunt sigur că aceste schimbări vor aduce multă energie în echipă și că vor veni la Cluj deciși să câștige. Asta nu schimbă foarte mult datele problemei pentru noi, trebuie să ne facem jocul nostru și să câștigăm acest meci. Într-adevăr, este ultimul meci din acest an, ultimul din prima parte a sezonului, suntem cu atât mai concentrați pentru că este ultimul din an. Cred că echipa aceasta nu a arătat încă întreg potențialul, dar lucrăm la acest lucru și sper ca, începând cu meciul de luni, cu Steaua și o dată cu  noul an să arătăm mult mai bine. Așa pare, că avem probleme în deplasare, dar să nu uităm că am jucat împotriva unor echipe foarte bune, Oradea, Mureș, Sibiu, Ploiești. Nu cred că sunt neparat probleme în deplasare." A spus Kuburovic, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!