Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Siriscevic, cel mai bun jucător în victoria contra SCM Timișoara

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
12.02.2019

BCM U Pitești s-a impus la limită în fața bănățenilor, scor 86-85. Argeșenii au pus capăt seriei victoriilor celor de la SCM Timișoara, după o partidă disputată de la egal la egal și cu un final incendiar.

Ivan Siriscevic a fost cel mai bun jucător al argeșenilor. Croatul a jucat 28 de minute, timp în care a adunat 18 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru un indice al eficienței de +19. Siriscevic a marcat 3/4 de la 2 puncte (75%), 3/5 de la 3 puncte (60%) și 3/3 de la linia de libere (100%).

În această ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin, Ivan Siriscevic a adunat medii de 14.1 puncte, 4.0 recuperări și 1.4 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +12.6 pe meci.           

Prestația croatului a fost completată de cea a căpitanului, Mladen Jeremic, care în 30 de minute petrecute pe teren, și-a trecut în cont 16 puncte și 4 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +14. Sârbul a macat 2/4 de la 2 puncte (50%), 2/7 de la 3 puncte (29%) și 6/7 de la linia de fault (86%).

În acest sezon de LNBM, Mladen Jeremic a adunat medii de 17.4 puncte, 2.1 recuperări și 2.1 pase decisive, toate pentru o cotă a eficienței de +14.2 pe meci.

La reluarea campionatului, BCM U Pitești va juca în deplasare pe terenul campioanei en-titre.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!