Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jahii Carson, principalul marcator al celor de la BCM U Pitești în duelul contra steliștilor

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
23.12.2018

jahii carsonCSA Steaua nu a reușit să își ia revanșa față de BCM U FC Argeș Pitești, după ce au fost învinși în etapa a 3-a a Grupei Valorice A, pe teren propriu, elevii lui Florin Nini reușind o victorie clară și de această dată, scor 92-71. Prin aceste 2 puncte obținute, aceștia urcă din nou pe poziția a 5-a în clasament, iar roș-albstri rămân pe poziția a 7-a.

Principalul marcator al pitestenilor în acest duel a fost Jahii Carson. În 26:56 de minute petrecute pe parchet, extremă a avut procentaje de 82% la aruncările de 2 puncte(9/11), 0% la aruncările de 3 puncte(0/1) și 67% la linia de libere(2/3). La acestea a adăugat 3 recuperări defensive și 4 pase decisive, ajungând la un indice de eficiență de 23.

De asemenea, Carson a fost în prim-plan în cadrul unor faze extrem de spectaculoase, și a oferit jocului pitestenilor un ritm mult mai accelerat, cu numeroase patrunderi și acțiuni în viteză, capitol la care gazdele nu excelau, mai ales în ultima perioadă.

Americanul este primul extra-transfer efectuat de formația alb-violetă, în urma unor probleme pe care aceștia le-au avut cu accidentările, și se află la a doua partidă sub comanda lui Florin Nini.

În înfrângerea contra SCM Timișoara, Jahii a fost autorul a 14 puncte, o recuperare, 2 pase decisive și 4 mingi câștigate.

Astfel, în ciuda perioadei grele prin care trec cei de la BCM U FC Argeș Pitești, în privința accidentărilor, aceștia par să fi efectuat două extra-transferuri extrem de reușite, care au venit exact la momentul oportun pentru a crește șansele acestora pentru Top 6.

 

*SURSA FOTO: BCM U FC Arges Pitesti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!