Stiri

James Harden a făcut senzaţie de Anul Nou (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
01.01.2017

harden triple double

Houston Rockets a reuşit să învingă New York Knicks în ajunul Anului Nou cu 129-122. Victoria nu ar fi fost posibilă fără performanţa uluitoare a lui James Harden.

“Bărbosul” a reuşit un meci fabulos în care a strâns 53 de puncte, 17 pase decisive şi 16 recuperări. Astfel , Harden a devenit primul jucător din istoria NBA care a reuşit un meci de 50 de puncte + 15  recuperări + 15 pase decisive.

Jucătorul lui Houston Rockets a fost efficient şi în ceea ce priveşte aruncările, cu 14 din 26 din acţiune, 9 din 16 de la 3 punte şi 16 din 18 la aruncările libere.

“Mă simt extraordinar! Trebuie însă să le acord credit coechipierilor mei care au profitat de oportunităţile pe care le-au avut şi astfel mi-au deschis terenul şi mi-au permis şi mie să înscriu mult mai uşor. Mă uit la statistică şi este uluitor. Tot acest sezon a fost uluitor”,a susţinut James Harden, care a adunat în acest sezon 28,5 puncte pe meci, 12 pase decisive şi 8,1 recuperări pe întâlniri.

În mod uluitor, singurul jucător care a mai reuşit un triple double cu cel puţin 50 de puncte, în istoria ligii profesioniste nord-americane, este fostul său coleg Russell Westbrook, care a avut o astfel de performanţă la începutul acestui sezon (51 puncte, 13 recuperări, 10 pase decisive), în victoria celor de la Oklahoma  City Thunder cu Phoenix Suns.

Graţie acestei victorii, Houston Rockets ajunge la 26 de victorii şi 9 înfrângeri. De partea cealaltă New York Knicks coboară la 16 victorii şi 17 înfrângeri şi semnele nu sunt deloc bune pentru echipa new-yorkeză, în urma accidentărilor vedetelor Carmelo Anthony şi Kristaps Porzingis.

*foto: usatoday.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate