Stiri

James Jones, pe încă un sezon la Cleveland Cavaliers

Dan Oancia

Dan Oancia
27.07.2015

James Jones este pregătit pentru un nou sezon alături de cei de la Cleveland Cavaliers, alături de care a pierdut sezonul trecut finala din NBa, în fața celor de la Golden State Warriors. Veteranul a semnat pe încă un sezon cu cei din Cleveland, unde a jucat 57 de meciuri, dintre care în două a început ca titular. 

4.4 puncte a fost media punctelor, într-un total de 15.6 minute pe meci. James Jones a devenit "cavaler" după ce a semnat în vara anului anterior, venind de la Miami Heat împreună cu LeBron James.

James Jones a mai jucat la Portland, Phoenix și Indiana.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!