Stiri

Japonia - Brandon Fields a semnat cu Shiba Lakestars

Adrian Micinic

Adrian Micinic
08.10.2013

Brandon Fields, fost jucător la Energia Rovinari, a semnat un contract cu Shiba Lakestars, din Japonia. În vârstă de 25 ani, baschetbalistul originar din Dallas a jucat deja două partide pentru noua sa echipă și a avut un total de 28 puncte cu 10 pase decisive.

În sezonul 2012/13, Fields a evoluat în Cehia, unde a bifat 30 prezențe cu medii de 16.7 puncte. De notat că el a jucat pentru Astrum Levice, echipă ce a fost înscrisă și în campionatul Slovaciei. Aici a avut 19 meciuri cu medii de 17.2 puncte și 2.9 pase decisive.

Înalt de 1.93 metri, absolventul universității Nevada este fundaș. El a jucat pentru Energia Rovinari în sezonul competițional 2011/12, bifând 17 prezențe cu medii de 13.0 puncte, 3.7 recuperări și 3.0 pase decisive, 0.9 intercepții, respectiv 2.2 posesii pierdute pentru 11.9 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!