Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jarvis Threatt a reușit un triple-double în partida cu CSM Steaua

David Istrate, Eduard Popa

David Istrate, Eduard Popa
04.02.2018

jarvis threatt triple double phoenix galati steaua

Într-un duel ce a contat pentru etapa a 17-a, CS Phoenix Galați a câștigat în fața lui CSM Steaua Eximbank București cu scorul de 93-85. Astfel, gălățenii, cu 8 victorii și 8 înfrângeri, ocupă poziția a 8 în clasamentul LNBM.

Cel mai bun jucător al meciului a fost Jarvis Threatt. Fundașul a realizat un triple-double cu 15 puncte, 12 recuperări și 11 pase decisive în 30 de minute de joc. Din punct de vedere al procentajelor, Threatt a avut 55% din interiorul semicercului (6/11) și 38% de la linia de libere (3/8). Americanul este la a patra partidă sub comanda lui Florin Nini și are medii de 10.3 puncte, 5.5 pase decisive și 6.3 recuperări pe partidă.

Jarvis este fratele fostului component al lui Phoenix, Jay Threatt. El a jucat în ultimele două sezoane în campionatul nord american NBA G League pentru Rio Grande Valley Vipers, unde a reușit medii statistice de 16,4 minute, 8,8 puncte, 2,2 recuperări și 1,8 pase decisive.

Un singur jucător a mai reușit triple-double în acest sezon. Este vorba de Monyea Pratt care în confruntarea dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara a terminat cu 14 puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive. Până la performanța lui Pratt nimeni nu mai realizase un triple-double de 654 de zile, adică din sezonul 2015-2016. Atunci Paris Horne, jucătorul Energiei Târgu-Jiu a înscris 12 puncte, la care a adăugat 11 pase decisive și 10 recuperări.

Revenind la CS Phoenix Galați, aceasta a produs o nouă surpriză pe teren propriu, după ce în turul campionatului a învins-o pe CSM CSU Oradea cu scorul de 89-86. Atunci cel mai bun marcator a fost Sead Hadzifejzovic cu 26 de puncte.

În urma acestei victorii, CS Phoenix Galați ajunge la 24 de puncte și se pregătește pentru meciul din Cupa României cu CSM CSU Oradea. Acest duel se va disputa la Sfântu Gheorghe, sâmbătă 10 februarie de la ora 17:15 în direct pe canalul de Youtube al Federației Române de Baschet.

*foto: youtube.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!