Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Conley: “Antrenorul ne-a ajutat și suntem gata pentru vineri”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
13.12.2013

Înaintea meciului de pe teren propriu cu Craiova, Jason Conley, jucătorul care a făcut un meci foarte bun în etapa precedentă cu Timba a acceptat să ne vorbească despre șansele echipei sale și despre evoluția sa, ca jucător, de când a venit Petricevic antrenor la echipă: 

 

Cum stați cu moralul după 2 victorii consecutive?

“Mult mai bine, am avut multe schimbări în ultima lună, dar cred că acum colegii sunt mai încrezători, s-a îmbunătățit chimia între noi, în special după cele 2 victorii. Antrenorul ne-a ajutat și suntem gata pentru vineri. Cred că putem câștiga ! “

Cum te înțelegi cu noul antrenor?

“Mă înțeleg bine, are foarte multă experiență și știe să ne dea încredere în noi. A adus multă pozitivitate.” 

Cu Timba ai făcut cel mai bun joc de până acum, crezi că poți juca şi mai bine?

“Da, tot timpul e loc de mai  bine, nu consider niciodată că sunt la maxim. Antrenorul știe de ce de sunt capabil. Când am ajuns la Timișoara nu știam cum să mă intregrez, dar m-a ajutat să dau ce am mai bun, mi-a spus că am experiență, am mai jucat în Europa, nu este niciun motiv să nu fac față. Nu prea am înțeles jocul echipei, dar în ultima săptămâna am evoluat mult.”

Ce crezi despre campionarul românesc?

“E o ligă puternică, dar cred că am putea chiar să o câștigăm. Scopul este să luăm fiecare meci în parte și pe măsură ce creștem și ne cunoaştem mai mult, avem o șansă importantă.“

 

Partida dintre BC Timișoara și Craiova se va disputa vineri, de la ora 19:45, în direct la DigiSport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!