Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Conley: „Facem greșeli în apărare”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
03.03.2014

Jason Conley a marcat 28 de puncte pentru echipa sa și a avut 10 recuperări, însă BC Timișoara a pierdut partida cu Energia Rovinari cu scorul de 78-85

La finalul meciului, jucătorul gazdelor a vorbit despre șansele echipei la playoff și a declarat că erorile din defensivă și contraatacurile reușite de Energia au fost cheia partidei:

„Este nasol! Încercam să dăm tot ce avem mai bun dar facem greșeli în apărare, nu avem o problemă în a marca. Energia este o echipă care joacă în tranziție și în prima jumătate a marcat foarte multe puncte pe contraatac. Ei au dictat ritmul în prima parte și astea ne-a afectat pe final de meci. Încă mai cred că există șanse pentru a ajunge în playoff dar trebuie să câștigăm următoarele 5 meciuri. Nu putem controla rezultatele adversarilor, noi trebuie doar să câștigăm.” 


*sursa foto: www.facebook.com/baschetclubtimisoara

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    mda...
    Cam asta s-a zis și pînă acum, trebuie să cîștigăm ultimele 7 jocuri, apoi 6, acum ultimele 5 jocuri.
    Problema e că la cum a arătat echipa părea că nu prea vrea să și facă ceva pentru a cîștiga aceste meciuri.
    Pe de altă parte îmi dau seama că dacă ar zice: "asta e, e gata" nu prea își mai au rostul la echipă. Dar trebuie să și facă ceva nu doar să declare că vor face.

    cu 10 ani în urmă (04.03.2014)
    • SCM Timișoara sorin:

      optimism
      Sunt optimist pana la capat.Cine face genul de declaratii la care te referi nu are ce cauta ca jucator,in orice sport s-ar afla el.Iar la meciul de ieri pot sa-i reprosez lui Petricevic doar ca nu l-a jucat pe Toth si i-a acordat credit de joc lui Vasojevic peste potentialul acestui jucator de baschet.In rest,sunt sigur ca este capabil sa analizeze mai transant ca noi ce se poate face in continuare.

      cu 10 ani în urmă (04.03.2014)
    • SCM Timișoara cristian_:

      @sorin
      Cam asta am zis și eu: nu ai ce căuta în sport cu o atitudine de învins nici măcar la nivel declarativ. Problema la noi e că am avut atitudine de învingători doar la nivel declarativ. Am subliniat că noi sîntem încrezători la nivel declarativ demult timp dar cînd e de executat ne tremură mînă.

      cu 10 ani în urmă (04.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!