Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Conley: „La Timișoara m-am atașat de club și de fani”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
16.03.2014

BC Timișoara va disputa luni de la ora 18:00 o partidă esențială pentru accederea în playoff în compania celor de la CSU Sibiu. Înainte de acest meci, Jason Conley ne-a răspuns la câteva întrebări legate de șansele echipei sale la victorie și de viitorul său la BC Timișoara.

 

Cum va simțiți după victoria cu Clujul?

Acea victorie a fost și bună și rea. Bună pentru că am câștigat și rea pentru că abia acum am ajuns să jucăm la nivelul la care suntem capabili. Dacă am fi evoluat așa de acum o lună, situația noastră ar fi fost mai bună.

Este Sibiul mai greu de învins decât Clujul?

Da, sunt mai greu de bătut. Deși i-am învins pe teren nostru în tur va trebui să mergem la ei acasă și să ne luptăm cu o echipă foarte talentată.

Care este cheia acestui meci?

Defensiva noastră va fi totul. Ei nu au foarte multe scheme și antrenorul se bazează pe acțiuni individuale. De asemenea, trebuie să îi atacăm în faza de tranziție.

Ce spui de lupta pentru playoff?

Locul de playoff este nesigur, dar noi nu ne gândim la asta. Antrenorul ne spune tot timpul să ne gândim numai să învingem în ultimele 4 meciuri.

Iei în considerare un nou sezon cu Timișoara, indiferent de locul pe care veți termina?

În scurta mea perioadă la Timișoara m-am atașat de club și de fani. Dacă voi avea șansa să joc și sezonul viitor, cu siguranță mă voi gândi la asta.

 

Jason Conley a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai BC Timișoara în ultimele meciuri, el având în acest moment medii de 13,1 puncte și 7,2 recuperări pe meci.

 

sursa foto: facebook.com/baschetclubtimisoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!