Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Conley: "Mi-aș fi dorit să am ultima aruncare"

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
15.12.2013

Conley a fost cel căruia i-a revenit sarcina extrem de dificilă de a se apăra la LeVar Seals în partida pe care echipa sa, BC Timişoara, a pierdut-o in faţa Craiovei.

La finalul meciului, jucătorul timişoarei a declarat că deşi mai sunt aspecte de îmbunătaţit în aparare, are încredere că echipa îşi va găsi ritmul:

”Au fost prea multe faze la care le-am permis să marcheze foarte ușor. Oricât de mult lupţi în atac și apărare, dacă permiți adversarului coşuri ușoare, e greu să mai revii. Mai avem de învăţat multe în apărare, noul antrenor e venit de abia două săptămâni, dar cred că vom deveni mai buni cu timpul.

Aceasta este cea mai nebună lună din cariera! Nu am trecut niciodată prin atât de multe schimbări, oamenii vin, oamenii pleacă. Dar toate acestea fac parte din acest sport, eu sunt încrezător, antrenorul m-a asigurat ca lucrurile se vor schimba. Trebuie să rămân pozitiv, să țin capul sus și să mă aștept la ce e mai bun”

Întrebat dacă ar fi preferat să îşi asume ultima aruncare a meciului, ratată de Gacesa, Conley nu a ezitat să declare că şi-ar fi dorit aceasta şansă, dar mai important era să arunce jucătorul liber:

”Mi-aș fi dorit să am ultima aruncare, am avut-o in toata cariera mea, dar dacă alt coechipier e liber, el are aruncarea. Deci nu contează atât de mult cine aruncă, cât cine e liber”

*sursa foto: katajabasket.fi
foto flash: banatsport.ro / Seba Tătaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!