Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Conley confirmă așteptările.

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
10.12.2013

În meciul câștigat de BC Timișoara contra Timbei, Jason Conley a fost al treilea marcator al echipei după Jovanovic și Radulovic, ajungând la cea mai bună performanță a sa din sezon, cu 16 puncte marcate. Recordul precedent era de 15 puncte în meciul cu U Cluj. De asemenea, a fost foarte aproape de un doule-double, el reușind în cele 26 de minute petrecute pe parchet și 9 recuperări, la mică distanță de cele 11 ale lui Radulovic.

O îmbunătățire a procentajelor este și la capitolul aruncărilor de la distanță, unde Conley a terminat cu record personal de 33%, după ce a marcat 2 din 6 coșuri din afară semicercului. De remarcat la jucătorul american este precizia la aruncările libere, în ultimele 4 meciuri terminând cu un procentaj impecabil de 100%.

Astfel, Conley confirmă așteptările conducerii și a fanilor, în momentul venirii sale la Timișoara având o carte de vizită destul de interesantă. În sezonul precedent în care a evoluat în Finlanda el a avut o medie de 22.3 puncte înscrise în 43 de partide.

                                                                                                        *sursa foto: namikalappeenranta.fi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!