Stiri

Jason Conley va evolua în Finlanda din sezonul viitor

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.07.2014

Jason Conley, fosta extremă de la BC Timișoara, se reîntoarce în Finlanda și va juca pentru Kouvot, echipă care a prins playoff-ul în sezonul trecut de Korsiliiga dar care a fost eliminată în primul tur. Americanul revine în țara celor 1000 de lacuri după un periplu scurt avut în România, pe malurile Begăi.

Jason Conley a jucat 19 partide în sezonul trecut pentru echipa condusă de Dragan Petricevic. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a avut medii de 12.4 puncte, 7.3 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.1 intercepții pe meci pentru o eficiență medie de 15.6 unități în 28.4 minute jucate pe meci.

Americanul ce măsoară 1.96 metri este un specialist al campionatului finlandez. Acesta a mai evoluat pentru Lappeenrante NMKY, Joensuun Kataja, Namika Lahti și Porvoon Tarmo în Finlanda. Conley a mai jucat pentru WBC Kraftwerk în Austria și Telekom Baskets Bonn în Germania.

La Kouvot, Jason Conley ar putea face echipă cu Matthew Gibson, fostul conducător de joc a lui U BT Cluj-Napoca, jucător care în sezonul trecut a făcut parte din lotul clubului finlandez.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!