Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jefimija Karakasevic: „Avem nevoie de mai multă putere mentală și stabilitate în momentele cruciale”

Valentin Todea

Valentin Todea
09.12.2016

Formația arădeană va disputa astăzi, cu începere de la ora 19:30, meciul din deplasare împotriva Universității Cluj-Napoca. Înaintea acestui duel, Total Baschet a luat legătura cu jucătoarea trupei galben-albastre, Jefimija Karakasevic. Sârboaica a vorbit pentru cititorii site-ului nostru despre mai multe aspecte din cadrul echipei din vestul țării.

Cum este atmosfera de la echipă?

Pot spune că atmosfera este bună la echipă, în ciuda tuturor meciurilor grele și a înfrângerilor noi suntem și mai unite și ne antrenăm mai intens pentru a ne îmbunătăți jocul.

Ați pierdut multe meciuri la o diferență mică de puncte. De ce crezi că aveți nevoie pentru a ieși câștigătoare la sfârșitul unor astfel de meciuri strânse?

Fiecare meci a fost diferit și fiecare meci pierdut a fost diferit, avem nevoie de mai multă putere mentală și stabilitate în momentele cruciale pentru a închide partida. Trebuie să stăm concentrate în ultimele minute ale jocului.

Cum vezi rolul tău de la ICIM în comparație cu stagiunea precedentă?

Cred că rolul meu la echipă e mai important decât în sezonul trecut. Acest lot e diferit în atât de multe aspecte față de cel din sezonul trecut și sunt una dintre jucătoarele experimentate din echipa noastră.

În tur, ați făcut un meci bun împotriva unei favorite la titlu, Universitatea Cluj. Atunci a fost un alt meci strâns. La ce te aștepți de la partida din această seară?

Suntem într-o stare bună cu o atmosferă pe măsură, așa cum am spus. Ne așteptăm la un meci dificil. Așteptăm cu nerăbdare un joc bun și suntem conștiente de valoarea echipei lor și a lotului de jucătoare. Știu doar că ne vom lupta și vom da tot ce avem mai bun.

Este sezonul actual cel mai echilibrat de când joci în România, cu majoritatea echipelor de valoare egală sau apropiată?

Da, acest sezon este cel mai echilibrat de când joc aici iar toate echipele au niște jucătoare bune, lucru ce face campionatul să se afle într-o asemenea egalitate. Este interesant și imprevizibil în același timp.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!