Stiri

Jeremi Booth pleacă de la BC Athletic Constanța pentru a juca în Franța

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.08.2018

Jeremi Booth se desparte de la BC Athletic Constanța, după un sezon petrecut în Liga I. Americanul în vârstă de 30 de ani va evolua în sezonul 2018/2019 în Franță la Etoile Sportive Prisse Macon în Nationale Masculine 2 (NM2), al 4-lea eșalon valoric.

În sezonul 2017/2018, Jeremi Booth a fost o piesă importantă în Liga I pentru BC Athletic Constanța. Americanul a bifat un sezon la malul Mării Negre și în Liga Națională de Baschet Masculin cu Farul Constanța. În stagiunea 2012/2013, Booth a jucat 36 de meciuri în LNBM și a avut cifre de 11.3 puncte, 2.7 recuperări și 0.9 pase decisive.

Înainte de a se întoarce la Constanța, Booth a mai avut o experiență în Franța, tot în NM2, la Calais în sezonul 2016/2017.

BC Athletic Constanța nu este nu a îndeplinit condițiile de eligibilitate pentru participarea în sezonul 2018/2019 al LNBM. FRB a anunțat suspendarea formalitaților de organizare pentru sezon viitor al LNBM până la data de 10 august, deoarece doar 9 echipe sunt eligibile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!