Stiri

Jessica Kuster va evolua în EuroCup

Paul Olar

Paul Olar
10.07.2015

Rămasă fără angajament după despărțirea de Tulsa Shock, Jessica Kuster va evolua în Cehia. Americanca a bătut palma cu Basketball Nymburk, formație ce va participa în viitoarea stagiune de EuroCup. Informația a fost anunțată și de către site-ul de specialitate lovewomensbasketball.com.

Originară din Statele Unite, Kuster este cunoscută de către publicul din România grație aventurii sale la CSU Alba Iulia. Jucătoarea a disputat finala Cupei României sub comanda lui Miroslav Popov, precum și finala Ligii Europei Centrale.

În Liga Națională, Kuster a înregistrat medii de 18.3 puncte, 9.5 recuperări și 2.5 pase decisive, pentru 20.3 unități la eficiență. De notat este faptul că Jessica a refuzat să evolueze în finala mică a campionatului, deoarece nu a dorit să riște o accidentare înaintea redebutului în WNBA.

Jessica Kuster măsoară 1.88 și va împlini 23 de ani pe 20 august.

*Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!