Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Joc foarte bun făcut de Tal Karpelesz în confruntarea cu BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.10.2014

Deținătoarea Cupei României, Energia Târgu Jiu, a obținut primul succes stagional în noua ediție de campionat, trecând pe teren propriu de BC Timișoara cu 78-68. Pe lângă acest prim succes, se pare că oltenii s-au ales cu un nou jucător care poate face față presiunii de pe parchet, reușind o evoluție solidă împotriva bănățenilor, româno-israelianul Tal Karpelesz.

Având în vedere faptul că Porter Troupe s-a accidentat înaintea disputei cu Timișoara, antrenorul Constantinides a decis să-i ofere mai multe minute lui Tal. Astfel, jucătorul a intrat pe teren încă din prima secundă, iar până la final a totalizat 25 de minute pe suprafața de joc. În tot acest timp, Karpelesz a reușit să contabilizeze 15 puncte, 6 recuperări, o minge pierdută, o intercepție și 20 în drepul eficienței. Cele 15 puncte marcate de acesta au venit pe mâna a 5 aruncări din 5 încercări de la 2 puncte, 2 din 2 de la libere, respectiv 1 din 2 de după linia de 3 puncte. 

Antonis Constantinides, cipriotul de pe banca Energiei, și-a lăudat jucătorul după meciul de duminică seară, dar a și spus care sunt câteva dintre defectele sale. „Tal este unul dintre jucătorii care aduce energie atunci când intră în teren, are soluţii atât ofensive, cât şi defensive, însă de multe ori trebuie să gândească mai matur ambele aspecte ale jocului. Asta discutăm cu el în fiecare zi. Chiar am discutat cu cei din conducerea clubului, că este un jucător în care noi trebuie să investim”, a spus tehnicianul, citat de site-ul oficial al celor de la Energia. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!