Stiri

Joel Embiid, dezamăgit de faptul că Real Madrid a pierdut cu Ajax Amsterdam

Eduard Popa

Eduard Popa
06.03.2019

joel embiid real madrid

Real Madrid a pierdut în returul optimilor UEFA Champions League, scor 1-4, pe teren propriu, în fața celor de la Ajax Amsterdam. Astfel, formația care a câștigat 4 din ultimele 5 trofee de UCL a fost eliminată din competiție, chiar dacă reușise o victorie în capitala Olandei, scor 2-1.

Vestea a venit ca un șoc pentru toți fanii lui Real Madrid, printre care s-a numărat și superstarul lui Philadelphia 76ers, Joel Embiid. Carismaticul pivot, originar din Camerun, și-a spus opinia pe twitter în legătură cu această înfrângere:

„În vara asta trebuie să semnăm noi jucători... Sunt vremuri grele pentru orice fan al lui Real Madrid! Salut, Eden Hazard #HalaMadrid”, a scris Embiid.

Cel poreclit „The Process” nu a jucat în ultimele 5 meciuri ale echipei sale din pricina unei accidentări la genunchi. Embiid a devenit în acest sezon pentru a doua oară consecutiv un All-Star și are în actuala stagiune medii de 27,3 puncte, 13,5 recuperări, 3,5 pase decisive și 1,9 capace!

După transferurile operate la începutul lunii februarie, Philadelphia 76ers aliniază un prim 5 uluitor, cu Ben Simmons, JJ Reddick, Jimmy Butler, Tobias Harris și Joel Embiid, fapt pentru care mulți specialiști văd fosta echipă a lui Allen Iverson drept una dintre principalele candidate la câștigarea Conferinței de Est.

Joel Embiid este unul dintre cei mai activi baschetbaliști pe social media. El are numeroase postări haioase pe twitter sau pe instagram. Cea mai cunoscută ar fi cea în care a invitat-o în oraș pe artista Rihanna, dacă va ajunge vreodată All-Star. De asemenea, pe contul său de instagram are mai multe postări cu fotbaliști celebri precum Gareth Bale, Sergio Ramos, Didier Drogba sau Paul Pogba.

*foto: instagram Joel Embiid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!