Stiri

Joel Przybilla se retrage din activitatea profesionistă

Paul Olar

Paul Olar
25.08.2014

Joel Pryzbilla se va retrage din activitatea profesionistă începând cu sezonul următor. Ajuns la 34 de ani, centrul pune capăt unei cariere de un deceniu la cel mai înalt nivel posibil.

Mai exact, Joel a ajuns în NBA ca urmare a Draft-ului din 2000. Atunci, el a fost selectat de pe poziția a-9-a de către Milwaukee Bucks. Ulterior, sportivul originar din Minnesota a mai trecut pe la Porland Trail Blazers, Atlanta Hawks și Charlotte Bobcats.

Acesta a totalizat astfel  592 de prezențe în sezonul regulat, alături de 11 în Play-Off. Evoluând în prima competiție amintită, Przybilla s-a remarcat cu medii de 3.9 puncte, 6.2 recuperări, 1.4 capace și 0.4 pase decisive, în 19.8 minute petrecute pe parchet.

Interesant este faptul că americanul nu a pus mâna pe niciun trofeu important în cariera sa de sportiv profesionist. Totuși, el se mândrește, potrivit presei de peste ocean, cu o avere de 45 de milioane de dolari.

*Foto: Ronald Martinez/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!