Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

John Florveus a reușit cea mai bună prestație din acest sezon

Marius Petri

Marius Petri
22.02.2014

BC Timba s-a recunoscut învinsă pentru a 17-a oară în acest sezon pe terenul celor de la CSU Sibiu. În cadrul unui meci din etapa cu numărul 19, baschetbaliștii pregătiți de Bogdan Murărescu au pierduct cu 56-88 partida cu trupa lui Miodrag Perisic. În ciuda înfrângerii destul de clare, cel mai bun jucător de pe teren a venit din tabăra timișorenilor, John Florveus reușind o evoluție de excepție.

Cel mai vechi străin din lotul actual al Timbei a fost integralist pentru prima oară în acest sezon, fiind totodată și singurul jucător care a evoluat pe întreaga durată a partidei din sala Transilvania. Pivotul american a avut procentaje mari la aruncări, indiferent dacă au fost din acțiune sau de la linia de aruncări libere. Florveus a marcat 11 din cele 15 aruncări de două puncte (73%) și a fost fără greșeală la linia de fault, unde a înscris 4/4, totalizând astfel 26 de puncte, cele mai multe reușite de un baschetbalist în acest meci. Principalul marcator al bănățenilor după plecarea lui Bridgewaters a mai contribuit prin 11 recuperări, 3 mingi câștigate și 2 capace, înregistrând cel mai bun indice de eficiență al meciului, 37 de unități.

Este pentru a patra oară în această stagiune când Florveus termină un meci în double-double. Pivotul de 2.11 m are cea mai bună linie statistică din lotul "urșilor", acumulând medii de 12.6 puncte și 7.1 recuperări în cele 19 meciuri jucate în acest sezon.

*foto: Mihai Toth (facebook.com/BCTimba)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!