Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonathan Person a ieșit din nou accidentat

Eduard Popa

Eduard Popa
08.01.2018

jonathan person accidentare

BC Mureș a pierdut un duel disputat în Bănie în compania celor de la SCM U Craiova, scor 84-69, într-un meci care a contat pentru etapa a XIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Înfrângerea cu oltenii ar putea să nu fie cea mai mare pierdere pentru mureșeni.

Cu 04:44 rămas în primul sfert, Jonathan Person a sărit la capac la Jamar Samuels. Chiar dacă americanul a ratat lay-up ul, faza nu s-a terminat pe placul suedezului, care a călcat pe piciorul adversarului său și a suferit o entorsă urâtă. Astfel, Person a fost scoț pe brațe de coechipieri avea să nu se mai întoarcă pe parchet până la finalul partidei. În 5:12 minute jucate contra Craiovei, el a adunat 3 puncte.

Nu este prima accidentare suferită de conducătorul de joc scandinav. În partida cu BCM U Pitești din 9 decembrie, Person s-a accidentat destul de grav la umăr pe finalul meciului câștigat de BC Mureș cu 84-74. Atunci Person a ratat meciul cu CSU Sibiu, dar a revenit o săptămână mai tărziu contra lui Dinamo. Rămâne de văzut cât de gravă este actuala accidentare pentru internaționalul suedez.

În acest sezon Person a adunat medii de 10,6 puncte, 5,3 pase decisive și 2,4 recuperări, în 30:15 minute petrecute în cele 10 partide în care a jucat în LNBM.

Cu această înfrângere BC Mureș ajunge la 5-6 în actualul sezon. Mureșenii se pregătesc acum de duelul din etapa viitoare contra celor de la CSM Steaua Eximbank București.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!