Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jonathan Person s-a despărțit de BCM U Pitești

Eduard Popa

Eduard Popa
28.02.2019

jonathan person pleaca pitesti

Jonathan Person a plecat de la BCM U Pitești, chiar în ultima zi de transferuri disponibilă pentru echipele din Liga Națională de Baschet Masculin. Person a semnat cu formația Sodertalje Kings și va lupta pentru titlu în țara sa natală.

Person a ajuns în România la începutul sezonului trecut, unde a jucat alături de Dino Pita la „defuncta” BC Mureș. Când problemele financiare au început să fie din ce în ce mai mari, Person a plecat de la Târgu Mureș și s-a mutat la BCM U Pitești.

Alături de argeșeni, internaționalul suedez a jucat anul trecut în prima rundă de playoff a LNBM. În vară, a decis să continue colaborarea cu BCM U Pitești. Din păcate pentru scandinav, el a suferit destul de multe accidentări în perioada cât a jucat la Pitești. În total, Person a strâns 35 de meciuri în LNBM, cu medii de 8,2 puncte, 3,5 pase decisive și 2,1 recuperări, în 23:35 minute, cu 46% de la 2 puncte și 38% de la 3 puncte.

Anunțul privind transferul său a fost făcut de clubul suedez:

În locul său BCM U Pitești se va baza pe Jahii Carson și pe Tudor Gheorghe la poziția 1. Următorul meci pentru elevii lui Florin Nini se va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în fieful campioanei CSM CSU Oradea.

*foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Parerea
    Mea ca trebuia pastrat, acum pe final de top 6 si inceput de play off. Era o soluție in cazul unor accidentari.

    cu 5 ani în urmă (28.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!