Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Burgess, personal best în Liga Națională

Dan Oancia

Dan Oancia
04.01.2018

Jordan Burgess, americanul din tabăra celor de la BC SCM Timișoara, a fost unul dintre protagoniștii întâlnirii din seara această. BC SCM Timișoara a câștigat cu 98-83 duelul capitalei Banatului la baschet, contra Timbei, din sala „Constantin Jude”. Baschetbalistul de peste ocean a reușit cea mai bună performanță a sa de când a venit în România. Acesta și-a trecut în cont primul „double-double” al sezonului, fiind cel mai bun marcator al echipei sale.

Burgess a petrecut pe parchet peste 32 de minute și a înscris 22 de puncte. 16 dintre acestea le-a marcat din interiorul semicercului, unde a avut un procentaj de 67%. De la distanță și-a încercat norocul de trei ori și a trecut prin inel una dintre aruncări. Dintre cele patru încercări de la linia de libere, trei au fost concretizate. Nu doar că a fost cel mai bun de la echipa sa la capitolul puncte, dar și la cel al recuperărilor. Dintre cele 10, americanul a recuperat de șase ori pe fază defensivă. Și-a în cont și alte două pase decisive, indicele eficienței ajungându-i la 27.

Este de departe cea mai bună evoluție a lui Jordan Burgess pentru alb-violeți, care după cele 12 partide din Liga Națională are o medie de 8.2 puncte, și 4.5 recuperări, în vreme ce eficiența se ridică la 10.

BC SCM Timișoara va juca în etapa viitoare contra lui BCM U FC Argeș Piteși. Partida este programată duminică, 7 ianuarie, de la ora 18.00.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!