Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jordan Williams a marcat 20 de puncte în mai puțin de 20 de minute petrecute pe parchet

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2018

BC CSU Sibiu a obținut o victorie muncită în fața lui Phoenix Galați, scor 93-85. Formația lui Dan Fleșeriu a avut nevoie de un run de 17-0 în sfertul decisiv pentru a tranșa soarta partidei. Jordan Williams a debutat cu adevărat pentru BC CSU Sibiu și a fost cel mai bun marcator al echipei sale în victoria cu Phoenix Galați, la finalul căreia sibienii au preluat șefia clasamentului în Liga Națională de Baschet Masculin.

Jordan Williams a fost titular pentru BC CSU Sibiu și a reușit să marcheze 20 de puncte în 18 minute și 19 secunde petrecute pe parchet. Pivotul a marcat 9 din 10 aruncări de la 2 puncte și 2 din 2 la linia de libere. Williams a mai înregistrat 3 recuperări, o intercepție și un capac pentru un indice al eficienței de 24 de unități.

BC CSU Sibiu l-a înregimentat pe Jordan Williams la începutul lui 2018. Pivotul are la activ un sezon în NBA la New Jersey Nets, acela fiind și singurul său sezon la nivel profesionist. Williams și-a reluat activitatea la BC CSU Sibiu după patru sezoane de pauză.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!