Stiri Vulturi

Jordanco Davitkov: „Noi am avut o ofensivă extrem de modestă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.02.2019

Naționala României de baschet a învins aseară la Ploiești reprezentativa Macedoniei, scor final 65-53, într-un meci din cadrul precalificărilor la EuroBasket 2021. 

Oaspeții și-au adjudecat doar primul sfert cu 16-15, urmând ca tricolorii să se impună în restul cu parțiale de 19-13, 12-10, respectiv 19-14. Partida a fost una destul de săracă din punct de vedere ofensiv, lucru subliniat și de selecționerul Macedoniei, Jordanco Davitkov. 

„A fost un meci teribil și dificil. Ambele formații au prestat un joc defensiv foarte bun, dar noi am avut o ofensivă extrem de modestă. Această partidă a fost foarte importantă în privința calificării de pe prima poziție și poate chiar din acest motiv jucătorii au ratat foarte multe aruncări. Per total, România a dat totul pe teren, noi nu am câștigat, dar vom continua pe același drum și avem același obiectiv, calificarea în runda următoare”, a declarat Davitkov la finalul partidei din Sala „Olimpia”. 

Macedonia este prima în Grupa B din precalificările la FIBA EuroBasket 2021, însă cu un meci mai mult disputat față de România și Kosovo. Macedonenii au 3 victorii și 1 înfrângere, Românie 2 victorii și 1 înfrângere, în timp ce Kosovo a cedat toate cele 3 partide jucate până în prezent. 

Kosovo vs. România este ultimul meci din această grupă, fiind programat duminică, 24 februarie, la Pristina.

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!