Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo înaintea derby-ului cu Alba Iulia: "Nu suntem sub presiune după cele 2 eşecuri consecutive"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.02.2014

Univ. Goldiș ICIM Arad întâlnește duminică, de la ora 19:00, pe CSU Alba Iulia. Jocul restanță din etapa a 16-a din LNBF, iar învingătoarea va termina mai mult ca sigur pe prima poziție în clasament înainte de play-off.

Înaintea acestui meci, antrenorul arădencelor, Jose Araujo a declarat:

“E încă un meci cu Alba Iulia, dar ne aşteptam să disputăm cât mai multe jocuri tari încă de la începutul sezonului. Nu e nimic nou, jucăm cu una dintre cele mai bune echipe din ligă. E o plăcere să disputăm asemenea confruntări. Nu suntem sub presiune după cele 2 eşecuri consecutive. Am pierdut în faţa unor echipe foarte bune, cu buget mare, i-am felicitat. Asta-i viaţa. Am jucat 26 sau 28 de meciuri oficiale şi am pierdut doar 3, nu văd unde e problema. Nu uitaţi că la începutul sezonului puţini credeau în această echipă. Cred că, în momentul acesta, prin clasarea pe primul loc în Liga Naţională şi în Liga Europei, plus calificarea la turneul final al Cupei României, am depăşit aşteptările. Vom face tot ce ţine de noi să rămânem acolo sus. Nimănui nu-i place să piardă, nici fetelor, nici mie, dar asemenea lucruri se mai întâmplă. Suntem o echipă tânără, competitivă, care îşi face treaba bine. Ştiu că toţi doresc să câştigăm, dar avem un plan, făcut pe un anume buget, şi trebuie să avem grijă de viitor. Şi asta facem. Muncim corect, suntem oameni, nu roboţi. Am ajuns unde suntem pe forţele proprii. Mergem mai departe cu gândul că vom putea obţine rezultate bune până la final" a declarat Jose Araujo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!