Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jose Araujo: „Atmosfera la echipă este bună, avem șansa noastră”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
30.03.2017

CSM Satu Mare este la un meci distanță de cea mai mare surpriză din sferturile de finală ale play-off-ului LNBF, calificarea în semifinale în detrimentul multiplei campioane, CSM Târgoviște. Jose Araujo, antrenorul grupării sătmărene, a prefațat duelul cu Târgoviște. 

Va fi foarte greu, jucăm împotriva unei echipe care ne-a bătut de cinci ori în acest sezon. A venit și prima victorie, mai avem nevoie de una. Târgoviște este o echipă puternică, dar noi sperăm să o mai învingem o dată, dacă nu azi, atunci în meciul decisiv. Dar sperăm să ne bucurăm joi de calificare. Suntem pregătiți, atmosfera la echipă este bună, avem șansa noastră”, a punctat principalul portughezi, conform informatia-zilei.ro.

Dacă CSM Satu Mare câștigă meciul de azi se califică în semifinalele campionatului, acolo unde se va duela cu Universitatea Cluj sau ICIM Arad, clujenecele având 1-0 la general. În perspectiva unei victorii târgoviștene, atunci seria se mută în decisivul de duminică în sala de lângă Turnul Chindiei. 

Startul partidei de azi se va da la ora 18:00. 

*Foto: Gyurko Henning Balazs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!