Stiri Cupa României Feminin

Jose Araujo: „Nu mă gândesc la Târgovişte, acum e important jocul cu Oradea”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2014

Deţinătoarea Cupei României întâlneşte azi în Polivalenta din Arad, începând cu ora 17:00, pe CSU Oradea în manşa retur din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. În tur, meci disputat pe malul Crişului Repede, ICIM-ul a câştigat clar la 40 de puncte diferenţă, scor 83-43, aşadar nu se mai poate pune problema echipei care va accede în sferturile Cupei.

Jose Araujo, antrenorul galben-albastrelor, a ţinut să sublinieze faptul că până la derby-ul cu CSM Târgovişte din weekend, elevele sale trebuie să se concentreze la meciul cu bihorencele. 

„Cu Oradea e un meci oficial, în care trebuie să continăm să muncim pentru a deveni mai buni. Am mai spus-o, avem o echipă cu jucătoare talentate, dar trebuie să punem osul la treabă pentru a putea demonstra acest lucru. Nu mă gândesc la Târgovişte, acum e important jocul cu Oradea”, a spus tehnicianul portughez pentru arq.ro. 

Aradul va debuta în noua stagiune din LNBF pe terenul marii rivale CSM Târgovişte. Meciul dintre cele două forţe ale baschetului feminin românesc se joacă sâmbătă, 27 septembrie, începând cu ora 19:30. ICIM-ul şi CSM-ul s-au întâlnit deja o dată în acest sezon, în Supercupa României, joc adjudecat de dâmboviţence cu 97-67. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!