Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Sparks: "În România se joacă la un nivel mai înalt față de ce eram eu obișnuit"

Paul Olar

Paul Olar
24.10.2013

Josh Sparks și-a aniversat miercuri ziua de naștere și vrea să încheie perfect săptămâna, în special că "U"-BT Mobitelco are meci. Pe american l-ar bucura o victorie de moral în fața "urșilor" de la Timba, însă recunoaște că partida de vineri va fi una de foc, așa că "alb-negrii" nu au voie să se relaxeze.

"Nu va fi o partidă ușoară cu Timba, trebuie să jucăm cât mai bine și să câștigăm. Mă simț bine la Cluj, toată lumea de aici m-a primit cu brațele deschise, iar mulți mi-au urat 'La Mulți Ani' ieri, de ziua mea. Clujul este diferit față de SUA, sunt la mare depărtare de casă, dar este ok. Și baschetul este diferit față de ce jucăm în SUA, se joacă la un nivel mai înalt aici. De ziua mea, am ieșit puțin în oraș cu colegii, probabil vom sărbători după meci, după victorie." A precizat Sparks, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!