Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Sparks: "Meciul cinci va fi un război"

Paul Olar

Paul Olar
06.05.2014

După două succese consecutive, baschetbaliștii lui "U"-BT Mobitelco sunt hotărâți să îi răpună definitiv pe sibieni. Cele două rivale ale Ardealului se înfruntă mâine, iar Josh Sparks știe la ce să se aștepte din partea adversarilor.

Americanul compara încleștarea cu un "război", declarând pentru Total Baschet că își dorește un rezultat pozitiv.

Cum vă simțiți după cele două victorii în fața Sibiului?

Mă simt bine și cred că ne simțim bine cu toții, ca echipă. Ne-am apărat șansele pe propriul teren, ceea ce era normal să facem. Acum, va trebui să câștigăm un meci dificil la Sibiu, unul decisiv.

Ai avut un rol important pe finalul ultimei dispute, când ai egalat la 79 grație unei aruncări libere. Cât de dificil a fost respectivul moment?

A fost un moment dificil, în prima fază, imediat după ce am fost faultat, nici nu am realizat că mai sunt doar trei secunde de joc. Din fericire, am reușit să înscriu o aruncare și am intrat în overtime, pe care l-am câștigat.

În majoritatea duelurilor consemnate în fața sibienilor, ei au fost superiori la recuperările ofensive. Ce trebuie făcut în această privință?

Sunt o echipă foarte atletică, mare. Vom continua să facem tot ce ne stă în putință să îi împiedicăm să recupereze ofensiv.

Ești de aproape 10 luni departe de casă. Îți este greu să te concentrezi la baschet? 

Sigur că să fii departe de familie timp de zece luni este greu. Mă gândesc tot timpul la familia mea, la prietena mea și la toți amicii mei. Însă în momentul în care începe un meci, singurul lucru la care mă gândesc este să câștig.

Cine pleacă din postura de favorită în decisiv?

Nu este nicio favorită. Meciul cinci va fi la fel ca primele patru. Va fi un război! Sper să fim noi cei victorioși! Haide U!

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    gigi-tv
    Oare cand o sa renuntati la sloganurile gen Gigi-TV? Razboi, macel, chiar credeti ca doar asa puteti atrage cititorii? :(

    cu 9 ani în urmă (06.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!