Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josh Sparks: "Sperăm să câștigăm la Oradea"

Paul Olar

Paul Olar
01.10.2013

După ce au răpus în prima manșă a Cupei României pe SCM Craiova, baschetbaliștii de la "U"-BT Mobitelco vor să debuteze cu dreptul și în campionat. Adversar va fi CSM Oradea, tocmai gruparea ce i-a eliminat pe "alb-negri" în ediția Playoff-ului precedent.

Josh Sparks, extrema de forță a clujenilor, spune că elevii lui Dorin Pintea au pregătit meciul din Bihor în cele mai mici detalii și vor să se întoarcă acasă cu un nou succes.

"Ne-am antrenat toată săptămâna, sperăm să facem un joc bun la Oradea și să câștigăm. Am jucat la Turneul de la Sibiu cu ei, atunci i-am bătut la 5 sau 6 puncte, însă ambele echipe erau la începutul pregătirii. Oradea are baschetbaliști buni, deci va fi un meci greu pentru ambele echipe. Sperăm să câștigăm." A precizat sportivul de peste ocean, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!