Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Josip Naletilic: "Cred că putem face un meci bun la Piteşti"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.03.2014

Naletilic

Într-o declaraţie acordată cititorilor site-ului nostru, ultima achiziţie a echipei oltene a vorbit despre meciul de la Piteşti.

Cred că putem face un meci bun la Piteşti. Trebuie să jucăm fără presiune deoarece avem asigurată calificarea în play-off, dar asta nu înseamnă că nu vom da tot ce avem mai bun. Piteştiul, adversara de sâmbătă, este o echipă periculoasă. Din fericire, noi suntem într-o formă bună, iar asta ne dă încredere că putem continua seria rezultatelor favorabile.

Partida se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 18:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova viorel furma :

    credem in voi!
    toate meciurile trebuie jucate cu aceasi daruire si atitudine,deci nu trebuie tinut cont de adversar!!bafta si vom fi mereu alaturi de voi!!

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!