Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jovana Pasic: „Am câștigat și asta este important, dar este doar un pas în drumul spre aur”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.04.2019

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 91-64 în primul meci din semifinala cu FCC ICIM Arad. Alb-verzile au controlat partida și au 1-0 la general. Jovana Pasic a contribuit cu 15 puncte în primul duel din penultimul act cu formația la care a debutat în Liga Națională în sezonul 2016-2017.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre primul meci cu Aradul. Am câștigat și asta este important, dar este doar un pas în drumul spre aur. Trebuie să muncim mai mult. Credem în antrenamente. Ne facem antrenamentele foarte serios și cred că de aia jucăm. Avem o atmosferă foarte bună și ne bucurăm de fiecare sesiune de antrenament. Este foarte frumos să joci pentru Sepsi SIC. Este frumos să joci pentru o campioană care are fani campioni”, ne-a declarat Jovana Pasic.

Muntenegreanca a jucat 19:51 minute în confruntarea care a deschis seria cu FCC ICIM Arad. A încheiat partida cu 15 puncte, cu 3/5 atât la șuturile din semicerc, cât și la cele de la distanță. A mai avut o recuperare, 2 greșeli personale, 3 faulturi scoase și 1 capac, cu +13 indice al eficienței.

Jucătoarea de 26 de ani a stat pe tușă mai mult de trei luni după accidentarea suferită la umăr într-un meci din EuroCup, la finalul lunii noiembrie. Jovana Pasic a revenit pe teren la mijlocul lunii martie și și-a trecut în palmares Cupa României cu alb-verzile. În campionat aceasta a acumulat 12 meciuri, cu medii de 8,9 puncte, 3,6 recuperări, 2,9 pase decisive și 3 intercepții în 20:41 minute, cu 14,8 eficiență.

„Accidentarea a fost inoportună, dar cel mai important lucru este că a rămas în urma mea. Sunt foarte bucuroasă să fiu din nou pe teren și că pot să îmi ajut echipa. Mulțumesc mult echipei mele care m-a ajutat să mă recuperez și m-a așteptat”, a adăugat muntenegreanca.

Următorul meci al seriei dintre deținătoarea titlului și FCC ICIM Arad se dispută joi, de la ora 19:00, tot la Sepsi Arena. Reamintim că în semifinale se joacă după sistemul 3 din 5 partide.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!