Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jovana Pasic: „Nu am jucat niciodată la o echipă mai bună. Suntem pregătiți pentru meciul cu Târgoviște”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.10.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe începe noua ediție de campionat cu o formulă mult schimbată față de precedenta ediție. Printre noutăți se numără și Jovana Pasic. Muntenegreanca se află la a doua experiență în Liga Națională, după ce în urmă cu două sezoane a jucat la FCC ICIM Arad.

Extrema de 26 de ani revine în Liga Națională după un sezon în Spania, la Embuditos Pajariel Bembibre, cu care a terminat pe 11 în prima ligă. În 25 de meciuri a contribuit cu medii de 8.8 puncte, 3.6 recuperări și 1.4 intercepții în 26.4 minute. În stagiunea 2016-2017 a evoluat la FCC ICIM Arad. A strâns 31 de meciuri în campionat, cu medii de 11.5 puncte, 3.8 recuperări și 1.7 pase decisive.   

Noua jucătoare a campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe ne-a oferit o scurtă declarație înainte de debutul său oficial în alb-verde.

„Mă simt grozav în România, am jucat deja în România, așa că știu multe lucruri. Trebuie să vă spun că nu am jucat niciodată la o echipă mai bună, ca jucătoare și ca oameni. Antrenorul este grozav și ne place să lucrăm cu el. Suntem mulțumiți de jocurile amicale. Suntem gata pentru startul campionatului și fericite că începe în sfârșit. Credem în munca noastră și suntem pregătiți pentru meciul cu Târgoviște. Este o onoare să jucăm pentru o echipă ca aceasta, cu tradiție și cu cei mai buni fani, așa că vom apăra stema noastră”, ne-a declarat Jovana Pasic. Aceasta va debuta în acest sezon în EuroCup.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este singura formație din Liga Națională de Baschet Feminin care n-a jucat încă meciuri oficiale în acest sezon. Celelalte 12 echipe au evoluat în primul tur al Cupei României, în timp ce alb-verzile au stat, fiind calificate deja în turul secund.

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Târgoviște se joacă astăzi, de la ora 19:00, la Sepsi Arena.

*foto: sepsi-sic facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Mult noroc la SEPSI SIC !! Asteptam cosuri multe !!

    cu 5 ani în urmă (07.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!