Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jovica Arsic, noul antrenor al lui BCM U Pitești

Paul Olar

Paul Olar
09.06.2015

BCM U Pitești a rezolvat problema antrenorului după despărțirea de Hristu Șapera. Potrivit site-ului oficial, gruparea din județul Argeș a bătut palma cu Jovica Arsic.

Antrenorul sârb a semnat un contract valabil pe un sezon, el sosind de la Lukoil Academic Sofia. Alături de formația din capitala Bulgariei, Arsic a cucerit titlul de campion. De asemenea, ex-iugoslavul i-a pregătit la trupa alb-roșie pe Dee Brown și Sasho Gruev.

Arsic provine din orașul Leskovac și va împlini vârsta de 47 de ani pe 3 noiembrie. Potrivit sursei citate anterior, plavul a pregătit, de-a lungul carierei, echipe precum KK Zdravlje Leskovac (Serbia), KK Lavovi (Serbia), KK Vojvodina (Serbia), KK Strumica (Macedonia) şi BK Cherkassy (Ucraina).

Totodată, pe plan internațional, noul principal al Piteștiului a ocupat funcția de secund al naționalei Serbiei și Muntenegrului. Respectiva formație a cucerit medalia de aur la Eurobasket 2001, în lot regăsindu-se baschetbaliști precum Peja Stojakovic sau Marko Jaric.

De asemenea, Jovica a fost antrenorul echipei naţionale a Macedoniei, alături de care a obţinut locul 9 la EuroBasket 2009. La nivel de juniori, Arsic a mai antrenat naţionalele U18 şi U20 ale Serbiei.

*Foto: www.najvesti.com

6 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    bun
    Are CV bun, acum sa speram ca face si treaba buna...asta daca o sa aibe si cu ce...

    cu 8 ani în urmă (09.06.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andreasce :

    welcome coach!!!!
    Wish you a great season with BCM Pitesti! Speram ca și achizițiile de jucatori sa fie pe măsură!

    cu 8 ani în urmă (09.06.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Antrenor bun
    Un CV de invidiat. Cred ca nu accepta oferta daca nu avea buget bun pentru jucatori.

    cu 8 ani în urmă (09.06.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    ce sa credem
    un antrenor care ia titlu in Bulgaria (o tara cu un campionat teoretic mai tare si o nationala evident peste a noastra), vine la o echipa de mijlocul clasamentului in Romania.
    Oare sa asteptam pe Dee Brown la Pitesti si pe alti la fel de buni sau chiar mai buni sau la finalul campionatului antrenorul o sa regrete decizia, cel mai probabil Lukoil ar fii jucat in Euro Cup

    cu 8 ani în urmă (10.06.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      De regretat, nu cred ca o va face. Nu venea aici daca nu avea bani. Totusi, Pitestiul a iesit pe locul 5, in partea superioara a clasamentului. Sa speram ca ne vom mentine acolo, daca nu mai sus. Arsic pare antrenorul cu unul dintre cele mai bune CV uri

      cu 8 ani în urmă (10.06.2015)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      BCMU
      Sa i uram bafta noului antrenor si sa speram ca vom avea parte de multe bucurii impreuna! Important e sa se rezolva problema jucatorilor romani, trebuie sa avem cel putin 3 jucatori autohtoni de nivel bun iar jucatorii straini sunt convins ca vor fi de valoare! Nu cred ca un antrenor cu un asemenea C.V. ar fi venit daca nu i se asigura un buget pentru jucatori care sa i permita sa faca performanta. Fortza BCMU!!!

      cu 8 ani în urmă (10.06.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!