Stiri

Juan Palacios s-a transferat la Pinar Karsiyaka

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.08.2014

Juan Palacios a semnat un contract cu formația turcă Pinar Karsiyaka. Extrema de forță din Columbia a jucat în sezonul trecut pentru Lietuvos Rytas în Lituania. Palacios a fost MVP al sezonului trecut în Lituania iar acum a semnat un contract valabil pe un cu Pinar însă cu o opțiune de prelungire pentru încă o stagiune.

Juan Palacios a bifat sezonul trecut 10 partide în Euroligă, unde a avut medii de 10.0 puncte, 5.6 recuperări și 1.4 pase decisive. În EuroCup, Columbianul a jucat 8 partide în care a strâns medii statistice de 14.4 puncte și 6.7 recuperări.

De-a lungul carierei sale, Juan Palacios a mai evoluat pentru CB Vic, UB La Palma, CB Gran Canaria, Guerreros de Bogota și JSF Nanterre. Palacios a absolvit în 2008 la universitatea din Louisville, după ce a petrecut 4 ani în NCAA.

Pinar Karsiyaka va evolua în sezonul viitor în EuroCup. Turcii ar putea deveni adversar al campioanei României, CSU Asesoft Ploiești.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!