Stiri

Jucător de NBA, împuşcat mortal la 23 de ani

Eduard Popa

Eduard Popa
28.05.2016

bryce-dejean-jones

Guard-ul New Orleans Pelicans, Bryce Dejean-Jones, a murit sâmbătă, 28 mai, la vârsta de 23 de ani, relatează presa de peste Ocean.

Poliţia din Dallas nu a vrut să spună cauzele pentru acest deces, dar potrivit unor surse, Dejean-Jones a murit din pricina unei hemoragii grave după ce a fost împuşcat în abdomen.

Dejean-Jones nu a fost draftat în 2015, dar a jucat pentru echipa lui New Orleans Pelicans în summer league şi a ajuns la echipa din D-League a francizei, Idaho Stampede.  După o prestaţie foarte bună, Jones a semnat un contract pe 21 ianuarie cu New Orleans. Acesta a impresionat în 14 meciuri cu echipa  din Louisiana unde a avut medii de 5,6 puncte şi 3,4 recuperări pe meci.

Fundaşul semnase în luna februarie un contract pe trei ani cu Pelicans. Cel mai bun meci al său a fost împotriva celor de la Lakers, din 4 februarie, când a înscris 17 puncte şi a reuşit 9 recuperări.

*foto: nba.com

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe funfunball :

    RIP
    Astea sunt tragedii, nu pierderea unei meci pe muchie de cutit :(

    cu 7 ani în urmă (28.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Marcel059 :

    tragedie stupida
    Potrivit poliției, DEJEAN-Jones a fost împușcat in timp ce incerca sa intre într-un apartament, pe care il credea aparținand fostei lui iubite - mama fiicei sale. Autoritățile spun că a avut o adresă greșită - și cu toate acestea, el a forțat intrarea în apartamentul unui străin. Proprietarul , care dormea la acea ora a deschis focul.

    cu 7 ani în urmă (01.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!