Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorii Sibiului, efort colectiv în decisivul cu BC Mureș

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.04.2017

Calificarea lui CSU Sibiu în semifinalele Ligii Naționale de Baschet masculin a fost obținută în urma unui efort colectiv depus de jucătorii anternați de Dan Fleșeriu. CSU s-a impus cu scorul de 82-68 în decisivul cu BC Mureș, cel mai bun jucător al gazdelor fiind căpitanul Igor Mijajlovic. La această victorie au pus umărul și Chris Cooper și Kevin Hardy, ambii terminând în double-double, dar și Marcel Davis și Bogdan Popescu. 

Căpitanul lui CSU Sibiu a fost omul meciului în decisivul cu BC Mureș. Igor Mijajlovic a avut medii foarte bune în cele 31 de minute petrecute pe parchet. Igor a fost cel mai bun marcator al sibienilor, cu 23 de puncte, reușite în urma a 5/10 aruncări de 3 puncte, 3/4 de 2 puncte și 2 libere. Sârbul lui CSU a mai avut 4 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții, pentru un indice al eficienței de  26 de unități. 

Al doilea cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu a fost Marcel Davis, care în cele 25:48 minute petrecute pe teren a înscris 17 puncte. Americanul a mai avut 3 recuperări și o intercepție.

Chris Cooper a făcut, la rândul lui, un meci bun. Americanul a terminat în double-double, cu 15 puncte și 10 recuperări, la care se adaugă o intercepție și 2 capace. 

În double-double a încheiat partida și Kevin Hardy, cu 10 puncte și tot atâtea recuperări. Hardy a mai avut 7 assist-uri și un capac. 

Și Bogdan Popescu a terminat în double-digits, românul lui CSU Sibiu marcând 12 puncte, la care a mai adăugat 7 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție. 

Pentru CSU Sibiu au mai înscris Boris Lalovic 3 puncte și Radu Paliciuc 2 puncte. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe niros :

    da
    am stat mai bine fizic..si chiar si psihic..muresul dupa ce markovic nu a mai putut juca..a cam cazut..ne trebuie si nou la sibiu un shooter gen markovic

    cu 6 ani în urmă (26.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe niros :

    hm
    sau stil lupusavei..mai stie cineva ceva de el? incredibil ce rupea lupusavei de la 3,un sniper veritabil

    cu 6 ani în urmă (26.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!