Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Judit Kajdacsi, cea mai bună recuperatoare a sezonului 2013-2014 din LNBF

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.05.2014

Sezonul 2013-2014 din Liga Naţională de Baschet Feminin s-a încheiat miercuri, 7 mai, cu ultimul meci al finalei dintre CSM Târgovişte şi ICIM Arad. Chiar dacă Universtatea Cluj nu a prins un loc de play-off, jucătoarea de origine maghiară, Judit Kajdacsi, a reuşit să se menţină în top-ul recuperatoarelor, atât din punct de vedere al mediei pe meci cât şi din totalul mingilor recuperate. 

Sportiva de 1.92 metri a dominat clar Liga Națională la capitolul recuperărilor, fiind singura baschetbalistă care a depășit pragul de 300 de mingi prinse la panou. Mai exact, în 21 de meciuri pe care le-a jucat în sezonul regulat, Judit a avut un total de 320 de recuperări și o medie de 13.3 pe partidă. În clasamentul recuperărilor totale, jucătoarea pregătită de Florin Covaciu este urmată de Destiny Williams cu 292, în timp ce în clasamentul mediilor o avem pe locul secund pe Carla Bartee cu 10.0 recuperări pe meci. Pivotul grupării de pe Someș a împărțit cele 320 de recuperări în 205 defensive (medie de 9.8 pe meci) și 115 ofensive (5.5 pe meci).

În continuare vom trece în revistă top-ul celor mai bune 10 recuperatoare din LNBF la capitolul totale, respectiv top 10 la capitolul medii: 

În cele 21 de meciuri jucate de Judit Kajdacsi în ediția de campionat 2013-2014, sportiva a reușit să termine de 16 ori în double-double, de fiecare dată cu puncte și recuperări, fiind lideră absolută și la acest capitol statistic. 

De 19 ori a izbutit să termine cu minim 10 mingi prinse la panou inclusiv de 3 ori când a recuperat de cel puțin 20 de ori, recordul fiind 26 de recuperări în meciul cu Phoenix Galați. Aceste 26 de recuperări reprezintă și principala performanță a sezonului la capitolul mingilor recuperate într-un singur meci.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii